Graafinen suunnittelu & sisällöntuotanto
       
SISÄLLÖNTUOTANTO

AUTAMME MYÖS SIVUSTOJEN SISÄLLÖNTUOTANNOSSA SEKÄ ESITTEIDEN JA MUUN MAINOSTEKSTIEN TEOSSA.

Kauttamme saat myös sisällöntuotantopalvelut jolloin teemme sivuista ja teksteistä houkuttelevat sekä selkokieliset. Joskus asiaa on hankala kirjoittaa selkokielellä "ulkopuolisen" näkökulmasta. Meiltä saat apua siihenkin. Eli toimitat meille vain ranskalaisin viivoin pääasiat tai raakatekstin muokaamattomana. Me käymme tekstit läpi ja muokkaamme ne nettisivuille sopiviksi.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

KOKONAISVALTAINEN YRITYSILME SUUNNITTELU MAINOKSINEEN JA TUOTE BRÄNDÄYKSINEEN TAI PELKÄT KÄYNTIKORTIT TAI LOGOT - MEILTÄ SAAT MYÖS GRAAFISEN SUUNNITELUN.

Monipuolinen ja kattava graafinen suunnittelu yhdessä kotisivujen kanssa tukee yrityksen ilmettä ja tunnettavuutta.

Toteutamme aina sivujen ulkoasun ideoinnin ja suunnittelun yhteistyössä asiakkaan kanssa. Alkuvaiheen jälkeen graafisen alan ammattilaiset saattavat ne lopulliseen www-muotoon. Suunnittelu sisältää ulkoasun sekä käyttöliittymän suunnittelun.

Suunnittelijamme toteuttavat tarvittaessa myös kaiken yritysgrafiikkaasi liittyvän - logot, käyntikortit, julisteet, ilmoitukset, ulkomainokset, autojen teippaus suunnitelmat ja esitteet, siis täyden yritysilmeen mainoksista kotisivuihin.

VIDEO- JA VALOKUVAUS

TOTEUTAMME MYÖS VIDEO- JA VALOKUVAUSTA STUDIOSSAMME HELSINGISSÄ TAI ASIAKKAAN TILOISSA.

Valokuvauspalvelut kattavat niin henkilö kuin tuote kuvauksen. Voimme toteuttaa myös mainosvideoita tai videoita haastatteluja. Yhteistyökummpaidemme kautta voidaan toteuttaa myös pienoiskopterikuvauksia.